VJ-projects verzorgt uw tuinaanleg

Eerste stap in uw tuinaanleg: een duidelijke visie

Een goed doordacht tuinontwerp is essentieel voor een geslaagde tuinaanleg. Samen met de bouwheer kunnen prioriteiten gelegd worden in functie van de aanwezige elementen, bestaande gebouwen of oude bomen. Een goed overzicht en een duidelijke visie zijn hier heel belangrijk. VJ-projects uit Hasselt helpt u graag bij uw tuinaanleg.

Specifiek tuinontwerp in uw hoofd? Dan zorgt VJ-projects voor de aanleg!

VJ-projects creëert een tuinplan dat helemaal past bij uw wensen en dromen en dat als het ware een geheel vormt met de verschillende omgevingsfactoren. Op die manier kunt u genieten van een optimale beleving van zowel huis als tuin.

Samen met u werken we aan de realisatie van al uw tuindromen. Van opmeting tot afwerkingstaan wij u bij met professionele kennis en advies voor het verwezenlijken van elk groenproject. Dit omvat o.a.:

  • inzaaien gazons
  • plaatsen van graszoden
  • planten van bomen en hagen
  • tuinconstructies
  • ...

In samenspraak wordt er een planning opgesteld en verzorgen wij de uitvoering met professioneel materiaal, volledig volgens de regels van de kunst en binnen de afgesproken termijn.

Tuin renoveren?

Niet alleen bij de aanleg van een nieuwe tuin, maar ook als u een bestaande tuin wilt heraanleggen of renoveren zijn een goed doordachte planning en visie van uitzonderlijk groot belang. Ook dan kunt u rekenen op de ondersteuning van VJ-projects!

Bekijk alvast enkele van onze realisaties voor tuinaanleg in Hasselt en laat u inspireren.
Hebt u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken? Neem dan contact op via de contactpagina.

Back to Top