Het hele jaar door perfect onderhouden bedrijfsterreinen

Niet allen een privétuin hoort er piekfijn bij te liggen, ook van een bedrijfsterrein verwacht men dat het goed onderhouden is. Misschien is een goed onderhouden bedrijfsterrein zelfs nog belangrijker, aangezien het een reflectie is van uw firma en het essentieel is bij het creëren van een eerste goede indruk.

Is er op uw bedrijfsterrein heel wat groen en bent u op zoek naar een ervaren tuinman die dit voor u kan onderhouden? Dan zit u goed bij VJ-projects! Wij staan in voor het professioneel onderhoud van bedrijfsterreinen in Hasselt!

Onderhoudscontracten op maat van uw firma

VJ-projects werkt met onderhoudscontracten die u zelf volledig kunt samenstellen. Zo kiest u zelf de frequentie van het onderhoud (één keer per week / maand / jaar) en welke werken er moeten uitgevoerd worden (gras maaien, snoeien,...). Op basis van uw keuzes wordt er een onderhoudscontract op maat opgesteld. Eens u hiermee akkoord bent, hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het onderhoud van uw bedrijfsterrein. Vanaf dan is het namelijk in onze bekwame handen en zal het er steeds piekfijn bij liggen!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk alvast enkele realisaties en laat u overtuigen van het gemak van een onderhoudscontract.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact op via de contactpagina.
Wij helpen u graag verder.

Back to Top